MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

 

 
Veilig, makkelijk en efficiënt zelf thuis uit te voeren darmreiniging. Oxy Powder is een goede aanvulling op colon hydrotherapie behandelingen en een detox kuur voor de darmen.
 

Het is een geheel natuurlijke wetenschappelijk samengestelde darmreiniger op basis van zuurstof. Dit Oxy Powderbijzondere product is goed te gebruiken om constipatie en verstopte darmen te verhelpen en ook om een darmstelsel met veel afval– en gifstoffen (toxisch) op een veilige manier te reinigen. Oxy Powder reinigt de dunne darm, de dikke darm en de endeldarm (het laatste stukje van de dikke darm). Het gehele darmstelsel wordt door dit product grondig gereinigd en ontgift.

Een gemiddeld volwassen persoon heeft ongeveer 5 tot 10 kilo vastgekoekte oude ontlastingsresten in de darmen. De darmen hebben totaal een oppervlakte van zo'n 300 m² (!) met veel bochten, plooien en uitstulpingen. Op vezels gebaseerde darmreinigers helpen meestal alleen de aan de oppervlakte aangekoekte resten uit de dikke darm af te voeren.

Oxy Powder is een op zuurstof gebaseerde darmreiniger en hierdoor worden én de dikke én de dunne darm maar ook de aangekoekte, ingedikte resten uit de plooien en bochten van de darmen gereinigd.

Oxy Powder kan goed gebruikt worden bij obstipatie, als detoxkuur maar ook als darm reiniger voor en na de lever en galblaas zuiveringen volgens de methode van Andreas Moritz en Hulda Clark.

 

Enkele eigenschappen van Oxy Powder zijn:

 • Een geheel natuurlijk product
 • Het detox, reinigingsmiddel volgens de nieuwste technologische ontwikkeling
 • Bevat als uniek product zuurstof
 • De ideale start voor afslankprogramma’s, sapkuren, detoxprogramma’s
 • Helpt gewicht kwijt te raken
 • Bevordert een goede darmflora
 • Preventief tegen schadelijke darmbacteriën en die er zijn helpt Oxy Powder uit te drijven
 • Kent niet de kramp opleverende bijwerkingen die ouderwetse laxeer producten wel kunnen hebben
 • Laat de darmen na de zuivering optimaal gebruik maken van haar grote schone darm-oppervlak om voedingsstoffen optimaal op te kunnen nemen
 • Een goede gezondheid begint in de darmen. De start voor een betere, of herstel van gezondheid

Oxy Powder is verder goed in te zetten bij o.a.

 • Een vol gevoel
 • Last van de rug als gevolg van volle darmen die tegen de rug aan drukken
 • Hoofdpijn
 • Slechte eetlust
 • Slechte adem en/of lichaamsgeur
 • Dunne/dikke ontlasting
 • Gebrek aan energie
 • Zwak immuunsysteem
 • Gewichtsproblemen
 • Verstopping, moeilijk poepen
 • Voor en na de lever en galblaas zuiveringen volgens de methode van Andreas Moritz en Hulda Clark

Wanneer je Oxy Powder gebruikt drink dan in ieder geval minstens 1,5 liter water per dag.

 

Gebruiksaanwijzing:

Instructies voor de 7-daagse colon reiniging van Dr. Group:
Voor deze reiniging gebruik je een reiniger gebaseerd op zuurstof, zoals Oxy Powder. Ik geloof dat dit de veiligste en meest effectieve manier is om het opgehoopte afval, wat een giftige colon kan veroorzaken, kwijt te raken. Als je meteen met het colon reinigingsproces wilt beginnen kan je er ook voor kiezen om eerst een colon hydrotherapie sessie te ondergaan en het is altijd aan te raden om de kuur te combineren met meerdere darmspoelingen.

Benodigdheden voor de 7-daagse Zuurstof Colon Reiniger:

 • Volop gezuiverd water
 • Biologisch, rauw, niet-gepasteuriseerde Appel Cider Azijn
 • Gezonde voeding (liefst biologisch)
 • 1 pot Oxy-Powder®

Tijdens de 7-daagse Zuurstof Colon Reiniger, raad ik aan om 5 kleine gezonde maaltijden te eten (ontbijt, ochtendsnack, lunch, middagsnack en diner) bestaande uit:

 • Verse, rauwe groenten (ongekookt of licht gestoomd om zoveel mogelijk voedingsstoffen te behouden)
 • Zelfgemaakte groentensoep (koop het niet in de winkel omdat hier veel sodium en andere verwerkingsstoffen in voorkomen)
 • Diepe, donkergroene en bladerrijke salades (probeer verschillende soorten sla voor meer smaak en voedingsstoffen)
 • Biologische volkoren brood (niet voor iedereen) of liever nog het glutenvrije vezelbrood of bruine rijst
 • Biologische rauwe noten en rauwe zaden (het liefst geweekt)
 • Scharrel, hormoonvrij vlees (puregraze.nl), eieren of vis
 • Vers fruit (maar eet “zoet” fruit apart van citrus of “zuur” fruit)

 

Opmerking:
Voor de beste resultaten zou je altijd biologisch moeten kiezen of producten die bij je in de omgeving zijn gekweekt. Voedsel van de lokale groentenboer zijn echter niet zo “puur” als dat je misschien denkt, omdat ze over-bewerkt zijn, te vroeg zijn geplukt, zijn besproeid met pesticiden of zijn gegroeid in grond waar weinig voedingsstoffen meer inzitten. Het is ook belangrijk dat je je voedsel goed kauwt (totdat het vloeibaar is) voordat je het doorslikt. Gebruik geen magnetron voor het koken van je voedsel, dit zal de effectiviteit van reinigen tegengaan.

Drink ongeveer 30 milliliter puur, schoon water per kilogram lichaamsgewicht tijdens elke reinigingsdag. Aan elke liter die je tijdens de dag drinkt, voeg je 1 eetlepel biologische appel-cider azijn toe. Er zitten meer dan honderd substanties in biologisch appel-cider azijn die goed zijn voor je gezondheid. Appel-cider azijn is vrijwel de enige manier om al die enzymen en vitaminen binnen te krijgen die zo goed zijn voor je gezondheid en die je nodig heb voor een goede ontgifting van je ingewanden.

* Vermijd het drinken van andere vloeistoffen tijdens de 7-daagse Zuurstof Colon Reiniging omdat dit de werking van het water tegengaat of je kan uitdrogen. Vermijd of onthoud je van het volgende:

 • Koffie (vol caffeïne en toegevoegde calorieën uit suiker, melk, etc.)
 • Melk (zuivel en zelfs soja melk kan zich ophopen en werkt slijmvormend, probeer geitenmelk als beter alternatief)
 • Alcohol (dit is simpelweg gif voor je lichaam)
 • Sap uit flesjes of pakjes (lees het label nauwkeurig, meestal zit er maar weinig echt sap in)
 • Frisdrank (vol met calorieën, geraffineerde suiker, chemische conserveringsmiddelen, of kunstmatige zoetstoffen, cola is een van de slechtste dingen die je in je lichaam kan stoppen. Ook alle lightvormen, met kunstmatige zoetstoffen, moet je mijden

* Deze vloeistoffen verminderen de effectiviteit van je zuivering en verhogen je dagelijkse inname van toxines. Vergeet niet dat het lichaam voornamelijk uit water bestaat en dat water een leven gevende stof is.

 

Voor mensen die Oxy-Powder® voor het eerst gebruiken varieert het aantal benodigde capsules voor een volledige reiniging. Een en ander is afhankelijk van het persoonlijk gewicht, de voorgaande dieetgewoontes, het bewegingspatroon en de stressniveaus.

Voordat je begint met je 7-daagse Zuurstof Colon Reiniging (1-2 dagen ervoor) begin je met het nemen van 4 capsules op een lege maag voordat je naar bed gaat, met een kwart liter water. Als je de volgende dag niet 3 tot 5 keer naar het toilet moet, neem dan elke dag 2 capsules extra totdat je de volgende dag wel 3 tot 5 keer naar het toilet moet. Als je zo je effectieve ‘dosis’ hebt berekend, begin je dag 1 van de 7-daagse Zuurstof Colon Reiniging. Neem elke avond voordat je naar bed gaat dezelfde dosis voor zeven aansluitende dagen. Na de 7-daagse Reiniging neem je deze berekende dosis voor het benodigde onderhoud. Begin je 7-daagse Zuurstof Colon Reiniging niet voordat je 3-5 keer naar het toilet moet vanwege de dosis van de vorige avond.

 

Opmerking:
Oxy-Powder® werkt met het HCI (maagzuur) van je lichaam. Als jouw niveau HCI lager is dan normaal, kan dit de effectiviteit van de Oxy-Powder® reiniging hinderen. Als je geen 3-5 keer naar het toilet moet binnen 3 dagen tijdens het nemen van Oxy-Powder®, raden wij aan dat je ½ biologische citroen in een kwart liter water uitknijpt en opdrinkt als je Oxy-Powder® inneemt voordat je naar bed gaat.

 

Onderhouds Dosis:
Gebruik dezelfde dosis die je voor je 7-daagse Zuurstof Colon Reiniging gebruikte twee tot drie keer per week of hoe vaak je het nodig hebt. Deze hoeveelheid kan oneindig gebruikt worden zonder dat je lichaam eraan gewend raakt of het schadelijk wordt. Doorgaan met de onderhoudsdosis zal je helpen om je ingewanden schoon te houden en zal een vaste toevoer van goede zuurstof leveren.

 

Schoonmaak TIP:
Veel mensen wonen een paar keer per week zakelijke lunches of informele diners bij. Het is makkelijk om bij deze manier van eten, terwijl de gesprekken de eettijden verlengen, teveel te eten en te drinken. Wij hebben ondervonden dat Oxy-Powder® extreem handig is in deze situaties. Als je je regelmatige onderhoudsdosis neemt voordat je naar bed gaat tijdens dit soort avonden, kan je vermijden dat je voedsel ranzig wordt, dat het gaat fermenteren en bederft, en je natuurlijke verteringsproces in de weg staat. De volgende morgen is het makkelijker alle schadelijke bijproducten van de vorige dag of nacht kwijt te raken. Daarnaast kan Oxy-Powder® de inwendige “lading” en teveel aan winderigheid dat je een opgeblazen gevoel geeft, verminderen. Oxy-Powder® oxydeert de schadelijke afvalstoffen in je verteringssysteem, en vermijdt zo de ophoping van uitwerpselen. Op deze manier kan je jouw gewicht onder controle houden op een gezonde manier doordat het niet ‘ophoopt’.

Oxy-Powder® kan je enorm helpen in je pogingen om een optimale gezondheid terug te krijgen. Oxy-Powder® wordt globaal erkend voor de positieve resultaten die door honderdduizenden gebruikers wereldwijd worden vermeld. Dit geheel natuurlijke product kan een scala aan constipatie symptomen verminderen, (zoals afval ophoping en een opgeblazen gevoel) en bevordert de reiniging van de ingewanden in een zachte maar tegelijkertijd zeer effectieve manier.

Bij aanvang van het gebruik van Oxy Powder is het aan te raden eerst een zeven daagse reinigingskuur te doen om een optimale eerste reiniging op gang te brengen. Vervolgens kun je Oxy Powder naar wens als onderhoud inzetten.

 

oxygen-cleansing Oxy Powder is een geheel natuurlijke darmreiniger op basis van zuurstof - Natuurlijk gezond - Santura

7-daagse reinigingskuur:

Het is belangrijk de dosering langzaam op te bouwen.

Begin de eerste dag met 4 capsules met een glas water voor het slapen gaan in te nemen.

Heb je bij het innemen van 4 capsules de volgende dag drie keer ontlasting dan houdt je de dosering op 4 capsules.

Heb je bij het innemen van 4 capsules meer dan drie keer ontlasting, stel de dosering dan naar beneden bij totdat je uitkomt op drie keer ontlasting de volgende dag.

Heb je bij het innemen van 4 capsules geen drie keer ontlasting, neem dan vervolgens elke avond twee capsules meer in totdat je de volgende dag ten minste drie keer ontlasting hebt.

De dosering (hoger of lager dan 4 capsules) waarbij je de volgende dag drie keer ontlasting hebt is de dosering voor de resterende dagen van de 7 daagse reinigingskuur. Het maximaal in te nemen aantal capsules per dag is 10.

Voor onderhoud: 
Oxy Powder kan na de kuur goed als onderhoud ingezet worden om de darmen goed schoon te houden maar kan ook gebruikt worden voor die mensen die moeite hebben zich te ontlasten (moeilijk kunnen poepen).

Als onderhoud gebruik je dezelfde dosering van je 7 daagse reinigingskuur waarmee je drie keer ontlasting per dag had. Neem deze dosering om de dag.

Bij de lever-en galblaaszuivering:
Goede ondersteuning van een colon hydrotherapie behandeling zowel voor als na de zuivering. Volg de week vóór de zuiveringsweek de 7 daagse reinigingskuur om de darmen intensief te reinigen en ontgiften (zie de beschrijving hierboven).

De avond vóór de zuivering neem je, om de darmen goed schoon te maken als goede voorbereiding op de lever en galblaaszuivering, het aantal capsules in die tijdens de 7 daagse reinigingskuur het best voor je werkte. De dag ná de zuivering neem je in de avond deze zelfde hoeveelheid capsules in voor de náreiniging van de darmen zodat er geen steentjes en toxinen in de darmen achter kunnen blijven.

Voorbeeld: 
Je doet de leverreiniging van zaterdag op zondag. 
Je neemt op vrijdagavond als 7e dag de Oxy Powder in. 
Op vrijdag of zaterdag doe je een darmspoeling. 
Op zondagavond neem je weer de Oxy Powder. 
Op maandag of dinsdag doe je de laatste darmspoeling.

Oxy Powder kan er tijdens gebruik voor zorgen dat je vaker en sneller het toilet dient te bezoeken. Je ontlasting kan wateriger zijn en je kan winderig worden. Dit is het gevolg van de werking van de zuurstof in de darmen. 
Voor wie het wat moeilijk is de ontlasting (even) op te houden, wees voorzichtig met het gebruik van Oxy Powder. Het meest fijne is om thuis met het toilet in de buurt of in de directe omgeving van een toilet te zijn tijdens gebruik. 
Tip: De werking van Oxy Powder wordt geïntensiveerd door het sap van citrusvruchten. Voor die mensen die te weinig ontlasting hebben kan een uurtje voor het gebruik van Oxy Powder een glaasje citrussap gedronken worden. Voor die mensen die snel veel ontlasting hebben, vermijd het gebruik van citrussap in de avonden tijdens het gebruik van Oxy Powder.

 

Ingrediënten van Oxy Powder
1. Ozonated Magnesium stikstofoxiden:
Ozonated magnesium is de enige vorm van dit essentiële mineraal dat zuurstof vrij kan geven in het Oxy Powderspijsverteringskanaal en de bloedbaan. Daarom kan de zuurstof geproduceerd door Oxy-Powder ® zo goed voldoen aan de reinigende taak van uw spijsvertering ter verbetering van uw gezondheid. Veel reinigende producten genereren een abrupte chemische reactie en dit leidt tot een dringende noodzaak om snel een toilet te vinden, maar Oxy-Powder ® biedt een gestage, controleerbare stroom van zuurstof in het lichaam over ten minste een periode van 18 uur. Een rustige afgifte met een rustiger stoelgang.

Magnesium is voor de enzymen nodig voor activatie, het verhoogt de cellulaire stofwisseling en is ook betrokken bij de productie van RNA dat een afgeleide is van DNA. Hoewel een kleine hoeveelheid magnesium aanwezig is bij Oxy-Powder ®, wordt magnesium hier hoofdzakelijk gebruikt als een vervoerder zodat de zuurstof aan het darmstelsel over een langere periode kan worden vrijgegeven.

2. Natuurlijk citroenzuur:
Hier voornamelijk ingezet als katalysator voor het inwerking treden van de zuurstofwerking in Oxy-Powder ® (wanneer deze wordt gecombineerd met het hydrochloor zuur in de maag). Deze natuurlijke stof kan verkregen worden uit bijvoorbeeld verse sinaasappelen, citroen en, limoenen en andere zure vruchten. Citroenzuur werkt als een chelaatvormer om zware metalen (vergiften) uit het lichaam te verwijderen. De hoge oplosbaarheid en praktisch nul toxiciteit van citroenzuur maakt het een perfecte aanvulling op Oxy-Powder ®'s andere ingrediënten. Het natuurlijke citroenzuur gebruikt in Oxy Powder is GMO vrij.

3. Organische Acacia Gm
Wordt gebruikt als een natuurlijk anti klonter middel, maar heeft ook een probiotische werking. Het geeft voeding aan de Lactobacillen en Bifidobacteriën in het menselijke spijsverteringskanaal.

Santura is officieel Oxy Powder distributeur


Klik op bovenstaande pagina op See reviews summery om veel ervaringsverhalen met Oxy Powder te lezen