MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Ledenvoordelen
Er zijn drie lidmaatschapsvormen, waarbij je voor je maandelijkse incasso standaard respectievelijk 3, 5 of 7 consulten colon hydrotherapie ontvangt per jaar zonder bijbetaling:


 

Brons

Zilver

Goud

lidmaatschap
per maand

€ 31

€ 50

€ 67

aantal     consulten

3

5

7

 

ledentarief a consult

€ 124

€ 120

€ 115

 

betaling
per jaar

€ 372

€ 600

€ 804

direct voordeel

€ 153

€ 275

€ 421

   
ikwillidworden Lidmaatschap Santura - Natuurlijk gezond - Santura

Het ledentarief voor de extra behandelingen vind je in onderstaande tabel:

                                            

Brons

Zilver

Goud

ledenkorting extra consulten

20%

30%

40%

ledentarief extra consulten

€ 140,00

€ 122,50

€ 105,00

voordeel per extra behandeling

€ 35,00

€ 52,50

€ 70,00

 


Als je weet hoeveel behandelingen per jaar jij ongeveer wilt ontvangen, dan kun je in onderstaande tabel zien welk lidmaatschap voor jou het voordeligst is:

Aantal behandelingen

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Voordeligste lidmaatschap   

 

 

brons

brons

zilver

zilver

goud

goud

goud

goud

goud

goud

Bedrag per behandeling

€ 175

€ 175

€ 124

€ 128

€ 120

€ 120

€ 115

€ 114

€ 113

€ 112

€ 111

€ 111

Totale besparing per jaar

-

-

€ 153

€ 188

€ 275

€ 328

€ 421

€ 491

€ 561

€ 631

€ 701

€ 771

ikwillidworden Lidmaatschap Santura - Natuurlijk gezond - Santura

De voordelen voor jou, als lid, op een rij:

 • Door het lidmaatschap ga je een commitment aan met jezelf om je darmen op orde te houden
 • Gespreide betaling van jouw behandelingen per jaar
 • Direct voordeel op de eerste behandelingen die je geniet vanuit je lidmaatschap
 • Kortingen van 20%, 30% of zelfs 40% op de extra behandelingen die je boekt in je lidmaatschapsjaar
 • Kortingen op de aanschaf van supplementen (uitgezonderd op aanbiedingen) van minimaal 2% tot maar liefst 10%. Je start direct met 2% korting en ieder jaar wordt je korting verhoogd met 2% tot je het maximale percentage van 10 hebt bereikt
 • Diverse aanbiedingen en kortingen die alleen voor leden gelden, zoals gratis kennismakingsconsulten van andere therapieën, extra kortingen op andere therapieën, extra kortingen op supplementen, etc. etc.
 • Je kunt je behandelingen direct krijgen, terwijl je later betaalt
 • Als plus-lid, zullen we je informeren en herinneren aan je behandelingen tegoed. We zullen je een bericht sturen of telefonisch contact opnemen om je afspraken te boeken
 • Je betaalt niets extra’s om plus-lid te worden. We maken alleen een aantekening in je dossier dat jij van deze extra service gebruik wilt maken
ikwillidworden Lidmaatschap Santura - Natuurlijk gezond - Santura

Overige bepalingen en voorwaarden:

 • Het lidmaatschap heeft een looptijd van één jaar. Na afloop van het jaar wordt het contract stilzwijgend verlengd. Dan geldt automatisch een contract voor onbepaalde tijd. Bij een contract voor onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor de berekening van het aantal behandelingen wordt altijd een vol kalenderjaar aangehouden.
 • Het lidmaatschap gaat altijd in op de eerste dag van een maand.
 • Bij beëindiging van het lidmaatschap dient dit uiterlijk 1 maand voor afloop van de contractperiode te worden doorgegeven, bij voorkeur schriftelijk of per mail.
 • Het lidmaatschap wordt per automatische incasso voldaan telkens op of rond de eerste dag van de maand.
 • Het lidmaatschap kan tussentijds stopgezet worden voor minimaal 1 maand en maximaal 6 maanden. Voor het stopzetten betaal je een bijdrage in de administratiekosten van € 25,-.
 • Behandelingen mogen vooruit genoten worden (stopzetten van het lidmaatschap is dan niet mogelijk tot het moment dat alle termijnen van het betreffende jaar voldaan zijn).
 • Nog niet genoten behandelingen in een lidmaatschapsjaar mogen nog genoten worden in de eerste drie maanden van het opvolgende lidmaatschapsjaar.
 • Het lidmaatschap is in principe persoonlijk. Toch is het toegestaan om incidenteel een behandeling weg te geven aan een partner, huisgenoot, familielid, vriend of kennis.
 • Indien je al één behandeling hebt betaald en je wilt alsnog lid worden, dan kan dit met terugwerkende kracht. De betaalde behandeling wordt verrekend met jouw lidmaatschapsgeld. De automatische incasso gaat dan in op het moment dat de termijnen zijn verrekend met het bedrag dat reeds voldaan is.
 • Na een lidmaatschapsjaar kun je overstappen op een ander soort lidmaatschap (bijvoorbeeld van brons naar zilver of goud of vice versa).
 • Ook tussentijds kan het lidmaatschap gewijzigd worden in een ander lidmaatschap. Er wordt dan telkens een verrekening gedaan tot het begin van het lidmaatschapsjaar. De te veel of te weinig betaalde bedragen zullen zo snel mogelijk verrekend worden met de nog volgende termijnen van het betreffende lidmaatschapsjaar. Voorbeeld: Je bent lid geworden per 1 januari voor het bronzen pakket. In april besluit je om toch een zilver pakket aan te schaffen. Je hebt al vier termijnen betaald volgens het bronzen tarief zijnde 4 x € 31,-. Voor het zilver pakket ben je 4 x € 50,- verschuldigd. Je betaalt een bedrag bij van € 76,- (4 x € 19,-) en met ingang van mei wordt de incasso € 50,- per maand. Je bent voor dit hele lidmaatschapsjaar dus zilver lid geworden. Andersom kan ook. Je was zilver lid, maar wil liever een bronzen lid worden. Jij hebt dan € 76,- te goed van ons. In de maand mei en juni wordt er geen incasso gedaan. In de maand juli wordt er € 14,- geïncasseerd en m.i.v. augustus wordt het nieuwe tarief van € 31,- geïncasseerd. Dit laatste kan natuurlijk alleen indien er nog niet méér behandelingen zijn genoten dan waar het nieuwe lidmaatschap recht op geeft.
ikwillidworden Lidmaatschap Santura - Natuurlijk gezond - Santura

 

> Lees hier de veel gestelde vragen over het lidmaatschap

> Lees hier de complete algemene voorwaarden lidmaatschap

 

< Terug naar boven