MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Een goede doorbloeding is van groot belang

De bloedsomloop is het toevoersysteem van het menselijk lichaam. Hij verzorgt het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Met de Bemer wordt het afweersysteem versterkt, de bloedcirculatie verbetert, de energie verhoogt, de botceldeling versnelt. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling met dit systeem is toegestaan voor zowel de medische praktijk als thuisgebruik. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, migraine, verlichting bij MS, Me, vermindering van klachten van reumatische aard, slaapproblemen, diabetes 2 en burn-out.

Bij ons kun je de Bemer-therapie voor slechts € 10,- tijdens de darmspoeling direct toegepast krijgen. Hierdoor zal de darmwand beter doorbloed worden, waardoor er een nog betere hydratatie zal plaatsvinden.


Probeer de nieuwste Bemer Pro-set eerst uit

De aanschaf van de Bemer vergt een forse maar zeer waardevolle investering. Je kunt je Bemer voor thuisgebruik eerst uitproberen voor een periode van maximaal 6 weken tegen een aanbetaling van 35% van het totale factuurbedrag (je betaalt een extra bedrag van € 99,- voor afhandelingskosten). Je krijgt een nieuw systeem thuisgestuurd.

Wanneer je het apparaat behoudt
Als je na de 6 weken besluit het systeem te behouden, wordt de eindfactuur opgemaakt en de aanbetaling van het totaal bedrag af getrokken.

Wanneer je het apparaat wilt teruggeven
De testfase kan binnen de zes weken op elk gewenst moment worden afgebroken. De waardevermindering en de afhandelingskosten  (totaal € 700,-) worden op elk tijdstip volledig berekend. Ik zal tijdens de testfase voor je zorgen en je ook wijzen op het aflopen van de testfase. Indien een mededeling Bemer niet op tijd bereikt, dan zullen zij je ook benaderen en op de afloop van de testfase wijzen. Hiermee bent je echter niet ontslagen van je verantwoordelijkheid om een gewenste teruggave tijdig en zelfstandig aan te geven. Neem contact met ons Customer Care Center op zodra je besluit de test af te breken. Daar wordt je geïnformeerd, hoe en in welke vorm de retourzending moet verlopen. Bemer zal je bij dit proces ondersteunen. Tegelijkertijd vraag ons Customer Care Center je bankgegevens op voor de restitutie. Je ontvangt een definitieve eindfactuur, die het terug te betalen bedrag vermeldt. Na ontvangst van het teruggezonden apparaat wordt de restitutie toegewezen.

De voordelen in één oogopslag

  • Je kunt de BEMER-set voor aankoop testen
  • Comfortabele afhandeling: simpelweg bestellen, eenvoudige afwikkeling, nieuw apparaat testen en als dat niet bevalt een eenvoudig retourproces
  • De volledig betaling volgt pas na zes weken
  • Geen risico, geen verborgen kosten
  • Anticiperende klantenservice: wij nemen tijdig contact op om op de afloop van de testfase te wijzen

Wil je meer weten, neem contact met ons op


klik hier voor meer informatie over de Bemer of directe aanschaf via de shop

Gebruik bovenstaande of deze link en klik dan op shop rechtsbovenin het scherm. Ook bij aanschaf via de shop gaan we je volledig ondersteunen en begeleiden bij het gebruik van jouw systeem.

Geld terug garantie bij directe aanschaf via de shop:
Je kunt het systeem 8 weken uit proberen. Indien jij na deze 8 weken geen of onvoldoende vooruitgang hebt ervaren, dan nemen we het systeem van jou terug voor de aankoopprijs minus € 700,-. De voorwaarde is wel dat het systeem nog in goede staat verkeert en dat je het systeem minimaal 2 maal 8 minuten per dag (dit kunnen we op het apparaat controleren) gebruikt hebt.


Maandelijks op zondag - Presentie Bemer Therapie (Bunnik)

Als je meer informatie over de Bemer wilt hebben, dan ben je van harte welkom op een presentatie op zondag om 14:00 uur in het Postillion Hotel in Bunnik (meestal op de 4e zondag van de maand).
Indien je je aanmeld ben je welkom om GRATIS deel te nemen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na aanmelding stuur ik je meer gegevens over de datum en tijdstip.


Hier een 5 minuten intro over Bemer

Deze film hieronder toont je de doorbloeding van de darmwand vóór en ná inschakeling van de Bemer


Hoe de Bemer technologie werkt zie je in deze animatie


In deze video veel ervaringen met Bemer

 

Wil je zelf het nieuwste Bemer systeem aanschaffen of meer weten? Klik hier

×

Wil je meer weten en simpele en goedkoop uit te voeren tips ontvangen?

Wil je bovendien ieder maand kans maken op een 

Gratis Consult