MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Wat RESTORE is Restore Restore beter dan probiotica? - Natuurlijk gezond - Santura
 • Wat RESTORE doet 
 • Waarom je RESTORE zou moeten gebruiken
 • Hoe het werkt
 • Wat er in RESTORE zit
 • Wat de dosering is 
 • Hoe RESTORE jou kan helpen 
 • Of RESTORE je kan helpen met je glutengevoeligheidsproblemen
 • Wat "leaky gut (lekkende darm) is 
 • Wat tight junctions zijn
 • Waarom het vermijden of neutraliseren van glyfosaat zo belangrijk is
 • Wat het verschil is van RESTORE in vergelijking tot probiotica? 
 • Of je RESTORE kan nemen als je zwanger bent 
 • Wat je moet doen als je denkt dat RESTORE tot constipatie leidt 
 • Of er nadelige gevolgen van het nemen van RESTORE zijn 
 • Waar je het product kunt kopen 

Wat is RESTORE?
RESTORE is de eerste verdedigingslinie tegen darmstoornissen die kunnen leiden tot een afbraak van het immuunsysteem, resulterend in ziekte door het hele lichaam.

Wat doet RESTORE? 
70% van ons immuunsysteem zit in onze buik. Klinisch bewijs ondersteunt, naast celkweekstudies, de theorie dat de eigen formule van RESTORE de optimale omgeving in de darmen creëert om tussen 20.000 - 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën of darmflora te laten samenwerken, zoals Moeder Natuur bedoeld heeft voor onze gezondheid. 

Waarom zou ik RESTORE gebruiken? 
De meeste Amerikanen en Europeanen eten een dieet rijk aan zwaar verwerkt voedsel gevuld met chemicaliën, GMO's, gluten en milieutoxines zoals herbiciden en dierlijke antibiotica. Dit dieet kan de gezondheid van het immuunsysteem aanzienlijk schaden. Zelfs als je je houdt aan een veel gezonder, plantaardig en biologisch dieet, is het onmogelijk om blootstelling aan deze gifstoffen tot op zekere hoogte te vermijden, vooral als je bijvoorbeeld uit eten gaat, maar ook door het inademen van de afvalstoffen die in de lucht zitten. En wist je al dat 65% van al het regenwater op de aarde het bestrijdingsmiddel glyfosaat bevat?
In plaats van een specifieke medische aandoening aan te pakken met een beperkt gericht supplement, neemt RESTORE een holistische benadering en helpt het de kracht van ons immuunsysteem te versterken en te behouden om een omgeving te creëren die de totale gezondheid en het welzijn van het lichaam ondersteunt. 

Hoe werkt het?
Door wetenschappelijke studies uitgevoerd aan prestigieuze universitaire laboratoria en overtuigend bewijs van mensen die RESTORE gebruiken, weten we dat door het darmkanaal gezond en optimaal te laten functioneren, we de gevoeligheid van de darm voor gluten en andere schadelijke chemicaliën kunnen blokkeren. Kortom, RESTORE voedt de beschermende membranen van het lichaam in de darm en in de bloed / hersenbarrière, waardoor ze datgene kunnen doen om ons gezond te houden.

Wat zit er in RESTORE?
RESTORE bestaat uit een mineraalsupplement op plantaardige basis, bruinkool en gedeïoniseerd omgekeerd osmosewater, stabiele koolstoforganische stoffen met een volledig spectrum van sporenaarde mineralen, minerale zouten, platinagroep-elementen en wonderolie.  
Bij het maken van RESTORE combineren we alle ingrediënten en gebruiken we gepatenteerde, gecompliceerde en de allernieuwste productieprocessen die ons in staat stellen om op basis van laboratoriumtoxiciteitstests te zeggen dat RESTORE zeer veilig is voor menselijke consumptie. Labotests tonen ook dat RESTORE zeer effectief is in het beschermen en versterken van darmweefsel.
Het is belangrijk op te merken dat veel andere supplementen op de markt veel dezelfde grondstoffen hebben als RESTORE, maar sommige kunnen aanzienlijke niertoxiciteit veroorzaken, wat nierceldood (de meest gevoelige cel die we kunnen testen) met meer dan 250% binnen enkele uren van blootstelling kan doen toenemen. We hebben overtuigend laboratoriumbewijs dat we in staat zijn om niercellen te baden met 100% RESTORE-concentraties, niet alleen zonder enige toxiciteit, maar eigenlijk met een langere levensduur van de cellen. 

Wat is de dosering van RESTORE? 
Voor algemene gezondheid, drie keer per dag een theelepel, bij voorkeur dertig minuten voor de maaltijd. Het heeft weinig smaak en kan alleen of in niet-gechloreerd water worden ingenomen. 

Hoe weet ik dat RESTORE me helpt? 
Voorafgaand aan het nemen van RESTORE, voelen veel mensen dat hun darmen gewoon pijn doen en de hele tijd overstuur zijn. Sommigen meldden bijna onmiddellijk een verlichting van de symptomen, soms binnen twintig minuten na het nemen van de eerste theelepel. 

Zal RESTORE mij helpen met mijn glutengevoeligheidsproblemen? 
Ja. In universiteitsstudies blokkeert RESTORE het effect van gluten op darmweefsel en herstelt het zelfs de schade aan die weefsels. 

Ik heb gehoord van "leaky gut (lekkende darm)." Wat is het? 
Geweldige vraag. Zie het op deze manier. Een gezond spijsverteringskanaal en immuunsysteem is als de virusbescherming die je op je computer of elektronisch apparaat hebt. Het voorkomt dat je IT-systeem crasht. Op dezelfde manier houdt RESTORE de cellen in de membranen van je darmen "strak", en ontzegt toxines de toegang tot de bloedbaan en vervolgens tot in elk orgaan van het lichaam. Als je virusbeveiliging op je elektronische apparaat faalt, heb je de aandoening 'lekkende computer'.

Tight-Junctions Restore beter dan probiotica? - Natuurlijk gezond - Santura

Wat zijn tight junctions? 
Tight junctions (nauwsluitende verbindingen) zijn als een keiharde verdedigingslinie van een voetbalteam en beschermen het andere team tegen het scoren van punten. In het immuunsysteem houden ze dingen die niet in de bloedbaan horen buiten, en laten ze voedingsstoffen toe om in de bloedbaan te komen. Tight junctions staan centraal in iemands gezondheid. 
Er is een groeiende groep van goed ontwikkelde wetenschappers die aantonen dat de tight junctions barrière in de darm kan worden afgebroken door blootstelling aan gluten en glyfosaat (de belangrijkste chemische stof in commercieel herbicide), waardoor het darmkanaal lek raakt. Tight junctions afbraak in de bloed / hersenbarrière of andere lichaamsmembranen leidt tot dezelfde lekkende toestand. 

Waarom het vermijden of neutraliseren van glyfosaat zo belangrijk is? 
Talrijke wetenschappelijke studies tonen aan dat glyfosaat, het actieve ingrediënt in commerciële herbiciden, betrokken is bij een breed scala aan systemische aandoeningen, waaronder inflammatoire darmziekten, obesitas, depressie, ADHD, autisme, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, ALS, multiple sclerose, kanker, cachexie, onvruchtbaarheid en ontwikkelingsmisvormingen. Glyfosaat werkt synergetisch samen met andere factoren, zoals onvoldoende blootstelling aan de zon, voedingstekorten in essentiële voedingsstoffen zoals zwavel en zink, en synergetische blootstelling aan andere vervuilende stoffen waarvan de ontgifting wordt aangetast door glyfosaat. 

Wat is het verschil van RESTORE in vergelijking tot probiotische producten? 
RESTORE is heel anders. Een typisch probioticum bestaat uit drie tot dertig verschillende bacteriesoorten. Optimaal bevat een gezond immuunsysteem 20.000 - 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën of -flora. RESTORE is uniek omdat het de diversiteit van de darmbacteriën kan vergroten door de darmomgeving vriendelijker te maken voor de groei van goede darmbacteriën.
Als je de normaal gebruikte probiotica continu gebruikt om een complexe gezondheidsuitdaging aan te pakken, leidt dit feitelijk tot een gebrek aan darmendiversiteit, wat een negatief effect kan hebben op je gezondheid.

Kan ik RESTORE nemen als ik zwanger ben? 
Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, moet je een arts raadplegen voordat je RESTORE gebruikt. 

Als ik RESTORE neem en denk dat dit leidt tot constipatie, wat moet ik dan doen? 
Zach Bush, MD, die drie certificaten in huis heeft op het gebied van interne geneeskunde, endocrinologie en metabolisme en Hospice zorg, gebruikt RESTORE in zijn medische praktijk in Scottsville, VA. Dr. Bush verklaarde: "Wanneer mijn patiënten RESTORE voor het eerst gebruiken, ervaren sommige van hen een lichte constipatie. Deze patiënten drinken niet genoeg vloeistoffen. Er bestaat algemene wetenschappelijke overeenstemming dat mensen ten minste negen glazen water of kruidenthee per dag moeten consumeren, meer als je lichaamsbeweging uitvoert en zelfs meer als je in een heet en vochtig gebied van het land woont.” 
Als je vindt dat RESTORE constipatie veroorzaakt, ondanks adequate hydratatie, adviseren wij onze  cliënten om Oxy Powder te nemen, dagelijks voor het slapengaan. Neem de helft van de dosering die je gewend bent te gebruiken. Als je nog nooit Oxy Powder hebt gebruik, begin dan met 1 capsule te gebruiken en verhoog de dosering iedere dag met 1 tot er normale ontlasting komt. Ga daarna weer de dosering verlagen. Ook kun je je dagelijkse dosis RESTORE halveren tot je ontlasting weer normaal wordt met de bovenstaande aanpassingen van de hydratatie- en Oxy Powder inname gedurende een paar weken, en vervolgens weer verhogen tot de aanbevolen doses van RESTORE.

Als je een allergische reactie op RESTORE hebt, of als je chronische of terugkerende symptomen of een ziekte hebt, raadpleeg dan een arts voordat je dit product gebruikt. "

Zijn er andere nadelige gevolgen van het nemen van RESTORE? 
Nee. 

Waar kan ik het product kopen? 
RESTORE is beschikbaar bij ons in de praktijk. We verkopen de grote fles (goed voor 2 maanden gebruik) voor € 64,95, Daarnaast is het handig om de eerste keer de handige doseerpomp (€ 4,95) erbij te bestellen. Ook verkopen we de Sinus spray (€ 14,25). Dit is een flesje met handige sprayfunctie voor in de neus van 30 ml. Dit flesje kan naderhand bijgevuld worden vanuit de grote fles. Klik hier om producten te bestellen

Santura is officieel Restore distributeur


Bekijk  hier een korte video met uitleg wat Restore is en doet

Bekijk hier een video van Dr. Zach Bush over Restore

Lees hier ervaringsverhalen met Restore