MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

De reinigende werking van water
Eigenlijk is het niet echt een geheim. Heel veel mensen weten dat we voor meer dan 70% uit water bestaan. Maar wist je al dat je lichaam gewoon niet goed kan functioneren als je te weinig water binnenkrijgt of als je te veel uitdrogende producten nuttigt?

 

Jij hebt waarschijnlijk al eens mijn drie tips ontvangen voor meer energie en snellere vetverbranding. Hier volgen ze nog even in het kort:
Tip 1 Drink iedere ochtend als je wakker wordt twee glazen (liefst lauwwarm of warm) water en voeg hier eventueel een theelepel sole aan toe.

Tip 2 Vervang iedere dag 2 keer een kop koffie door een glas water.
Of drink voor iedere kop koffie die je nuttigt een glas water extra (bovenop de 1,5 tot 2 liter die je sowieso dagelijks behoort te drinken).

Tip 3 Vermijd frisdranken met cafeïne en kunstmatige zoetstoffen.

Als je de uitgebreide versie van deze drie tips wilt lezen, klik dan hier.


Er zijn al enorm veel boeken geschreven over water, zoals door Dr. F. Batmanghelidj, Masaru Emoto, Guido van Mierlo etc. Zonder water is er geen leven. Water helpt ons om de afvalstoffen uit ons lichaam te verwijderen en dat is in deze tijd hoogst noodzakelijk.

Maar hoe zit dat nu met die sterren in Hollywood? Wat weten zij wat voor veel mensen nog onbekend is?
De sterren in Hollywood passen bijna allemaal een therapie toe, die er voor zorgt dat zij er goed uit blijven zien, een mooie huid behouden en lekkerder in hun vel zitten.

Daarom vind je in Hollywood op bijna ieder hoek van de straat een therapeut die deze therapie aanbied. En welke therapeuten vind je dan wel op iedere straathoek? Je raad het misschien al ……………., ja het zijn de COLON HYDROTHERAPEUTEN die je veelvuldig tegenkomt in Hollywood.


Schoonheid komt van binnenuit
Dit is een term die we allemaal wel kennen. Voor colon hydrotherapeuten is dit helemaal vanzelfsprekend. Wij zien dagelijks wat een geweldige effecten onze behandelingen hebben op onze cliënten. Opgelucht, ontdaan van veel ballast, zowel fysiek, mentaal als emotioneel, verlaten onze cliënten regelmatig onze praktijk. Door de behandeling heeft het lichaam afvalstoffen kunnen afvoeren, veel schoon water kunnen opnemen en de lever, ons filter en ontgiftingsorgaan, heeft veel schoon water tot zich kunnen nemen, waardoor er veel afvalstoffen gemakkelijker het lichaam kunnen verlaten.

De meeste mensen voelen zich direct na een behandeling al veel schoner en opgelucht. Om klachten te verminderen die al jaren aan de orde zijn, zijn er over het algemeen meerdere darmspoelingen noodzakelijk. Daarom adviseren we altijd om te starten met een serie van een aantal behandelingen.