MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Op mijn website kom je meerdere boeken tegen. Veel informatie en kennis in prachtige boeken. Eén boekenserie steekt er met kop en schouders bovenuit en daarom heb ik deze boeken bovenaan mijn pagina geplaatst.
Deze serie is geschreven in de vorm van een roman, zodat het erg makkelijk en prettig is om te lezen.
Maar is het een roman? Nee, tenminste niet voor mij! Het is pure kennis gegeven vanuit een heel zuivere bron. Makkelijk te volgen en toch diepgaand.

Anastasia Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura

Pure zuiverheid en liefde
Anastasia heeft mij persoonlijk aangegrepen door haar eenvoud en haar zuiverheid. Ieder woord wat zij spreekt komt vanuit pure zuiverheid en liefde.
Het heeft mij nog meer doen beseffen hoe belangrijk mijn werk is. Waarom we met zijn allen moeten werken aan het zuiveren van “Body en Mind” en waarom het belangrijk is dat ik mijzelf hierin altijd zal moeten blijven ontwikkelen. Hoe zuiverder ik ben, des te zuiverder zijn de boodschappen die ik krijg voor de mensen waarmee ik mag werken. Soms uit zich dat in de juiste vraag stellen, soms in een bemoedigende opmerking. Vaak geeft dit inzicht of hoop voor degene waarmee ik mag werken.

Ook jij draagt alle kennis in je
Anastasia legt haarfijn uit dat je alle kennis reeds in je hebt en dat, wanneer je rein van geest bent, je deze kennis ten alle tijde kunt raadplegen. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor jou!!!!! 

Kennismaking met Anastasia
De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoet op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij willen zijn bemanning lenen om een zoemende Siberische ceder – vermaard om zijn heilzame werking – te oogsten. Megre gaat niet in op het dringende verzoek en zet zijn reis voort. Het voorval laat hem echter niet los, en een jaar later keert hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal zijn daar niet de beide mannen, maar ontmoet hij hun kleindochter, Anastasía. Het is het begin van een bijzondere relatie met een vrouw die - zonder huis - in volstrekte harmonie met haar omgeving in de taiga woont, nooit naar school is geweest en niettemin op de hoogte is van de gebeurtenissen in de wereld en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Anastasía heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in het eerste boek de Zoemende Ceder maakt ze Megre deelgenoot…

Schildpad Boeken
De vrouw die ervoor heeft gezorgd dat deze prachtige boekenserie in het Nederlands vertaald is, is Diete van der Woude.
Diete heeft destijds, in 2003, allerlei uitgevers benaderd om deze mooie boekenserie op te nemen in hun assortiment. Zij kreeg telkens een NEE te horen, zodat zij uiteindelijk zelf een uitgeverij is gestart omdat ze vond dat deze boeken in het Nederlands beschikbaar moesten zijn. Het belang en de actualiteit van de boeken is met de jaren alleen maar groter geworden.
Vanuit Schildpad Boeken, geeft zij nu onder andere de boeken van Anastasia uit.

Diete is duidelijk een vrouw met een passie. Zij begreep hoe belangrijk het is om deze boeken ook voor Nederlands publiek beschikbaar te maken en ……..belangrijk is het!
Zij wil graag gelegenheid bieden, middels boeken, om ons bewust te laten worden over hoe onvrij we eigenlijk zijn. Daarnaast wil zij helpen de weg te tonen hoe we weer vrij kunnen worden.
Naast de boeken van Anastasia kun je bij Schildpad Producties ook de Siberische pijnboomproducten verkrijgen. Neem gerust eens een kijkje op beide websites.

Je kunt de boeken op de website van Schildpad Boeken bestellen, hier op de site door een boek aan te klikken en ook bij ons in de praktijk zijn ze te verkrijgen.

9789077463239 Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura 9789077463246 Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura 9789077463093 Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura 9789077463116 Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura9789077463130 Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura 9789077463147 Anastasia - Natuurlijk gezond - Santura

Deel 7 is bij ons in de praktijk te verkrijgen of bij Schildpad boeken.


Ga naar onze overige boeken

Terug naar boven