MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Wist jij al dat het afvoeren van afvalstoffen ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en dat het helpt bij het veel makkelijker vetcellen afbreken? Onze vetcellen hebben een heel belangrijke functie. Eén van de belangrijkste functies van vetcellen is namelijk het opslaan van afvalstoffen, die ons lichaam niet meer op de normale manier kan kwijtraken.

Dit betekent dus ook dat het lichaam die vetcellen niet zomaar kan en wil afbreken. 

Hoe komt het nu dat ons lijf de vetcellen niet meer kan afbreken?
In de meeste gevallen komt dit doordat we onderhevig zijn aan een te grote stroom van gifstoffen en vervuilende omstandigheden. Zelfs als je heel bewust eet en drinkt, krijgt het lichaam nog veel afval te verwerken. Denk maar eens aan het fijnstof vanuit het verkeer, de enorme hoeveelheden gifstoffen op en in onze voeding, want zelfs op en in veel biologisch dynamisch gekweekte voeding komt nog veel gif voor. Verder heeft ook de enorme hoeveelheid elektrosmog (met name Wifi, Mobiel verkeer en Dect telefoons) veel invloed op het ontgifingsvermogen van ons lichaam.
Met behulp van colon hydrotherapie behandelingen (darmspoelingen), worden er heel veel afvalstoffen afgevoerd. Dit heeft dus tot gevolg dat je veel makkelijker vetcellen kunt afbreken.
Je zult natuurlijk wel je hoeveelheid voeding moeten aanpassen om af te vallen, maar iedereen die al een juist dieet volgt, zal merken dat het afvallen ineens weer door gaat of makkelijker gaat, zodra hij of zij de darmen heeft gereinigd. 

Wil je meer weten?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek, gevolgd door een colon hydrotherapie behandeling. Boek hieronder direct jouw afspraak!

Boek hier online je afspraak >