MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen
ColonLife ColonLife, een unieke darmformule - Natuurlijk gezond - SanturaJe gezondheid hangt in grote mate af van de conditie van je spijsvertering. Wat, wanneer, hoeveel en hoe je eet spelen daarbij een belangrijke rol. Wanneer je besluit je voeding te corrigeren kom je tot de vaststelling dat je voeding alleen het niet redt. Je biologische en chemische functies blijken tekort te schieten. Dus kun je een steuntje in de rug gebruiken. ColonLife is een natuurlijk hulpmiddel dat aanvult waarin de darm zelf nog niet kan voorzien.

Om te helpen een optimale darmwerking te realiseren is er "ColonLife". Het bevat als hoofdingrediënt (44%) de beste kwaliteit van psyllium als een zachte, rauwe plantaardige vezelstof. Psyllium reinigt het colon. Het creëert volume in de darm en verwijdert toxines uit de ingewanden en de darm. Werkt als prima darmsmeermiddel (glijmiddel). Daarnaast bevat ColonLife de enzymen van de groene voeding om een goede vertering te bevorderen. Gezien de darm het centrum is van de vertering en enzymen een grote rol spelen in het verteringsproces en veel andere functies van het lichaam, zijn bijkomende enzymen een buitengewone ondersteuning van reinigings- en opnamefuncties.

Verder zijn gewaardeerde planten, kruiden en groenten toegevoegd aan ColonLife, die de gezondheid van het darmmilieu en het herstel van een gezonde darmflora ten goede komen. Elf kruiden waarvan de gezondheidskwaliteiten algemeen bekend zijn maken deel uit van deze bijzondere "zuivere darm-formule".

ColonLife is een 100% zuiver produkt zonder toevoegingen die in een darmsaneringsprodukt niet thuishoren. Bevat géén gist, zetmeel, suiker, zout, tarwe, gluten, maïs, soja, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, vulstoffen, of reststoffen van pesticiden.

Ingrediënten in ColonLife
ColonLife is samengesteld uit de volgende ingrediënten: psyllium, alfalfablad, gerstgras, kamutgras, zoethout, fenegriek, laurierblad, hyssop, extract van Cascara Sagrada, brandnetelblad, chlorella, heermoes, gember, rozebottel en hybiscusbloem.

 

Alles is gericht op het ondersteunen van de darmfunktie in biologisch en chemisch opzicht. Dat is reiniging, opname en transformatie. Daarbij spelen volgende ingrediënten een rol:

 • Psyllium glij- en volumemiddel, reinigt ingewanden en bevordert de darmbeweging.
 • Alfalfablad voor sporenelementen, zijn rijkdom aan vitamines en mineralen, zijn enzymen (alle acht essentiële verteringsenzymes zijn erin te vinden)
 • Gerstgras bevat ontsmettend chlorofyl, wat het darmtransport ondersteunt en een natuurlijke reiniging in de hand werkt.
 • Kamutgras als één van de meest oorspronkelijke groenen, om zijn vezelstoffen en bladgroen en zijn reinigende werking op de darm.
 • Fenegriek bevordert de stofwisseling en is versterkend.
 • Laurierblad is gas- en waterafdrijvend. Kent toepassingen bij alle maag- en darmaandoeningen.
 • Hyssop tegen infecties, weerstandsverhogend.
 • Brandnetelblad verhoogt de groene factor, verbetert de spijsvertering en de doorbloeding,
 • Chlorella: voor bladgroen, reiniging en herstel.
 • Gember werkt gasverdrijvend en bevordert de afscheiding van maagsappen. Wordt zowel in gevallen van buikloop als bij constipatie gebruikt.
 • Heermoes omwille van zijn reinigende werking, zijn actieve stoffen.
 • Rozebottels en hybiscusbloemen bevat vitamine A, C en E, werkt licht prikkelend op de darmbeweging.

 

ColonLifegroenedag ColonLife, een unieke darmformule - Natuurlijk gezond - Santura

Gebruik van ColonLife
Dit product is beschikbaar in poedervorm. Gebruik een koffie- of eetlepel één tot drie maal per dag volgens de behoefte, samen met een half glas water. Het ideale moment voor inname is 10 à 30 minuten voor de maaltijden. Het gebruik van ColonLife kan uw darmwerking enorm ondersteunen.

We beschikken over duizenden referenties die enthousiast zijn over het gebruik van ColonLife en wat het voor hen heeft gedaan.

Omdat sommige mensen niet van de pittige smaak houden, kunnen wij aanbevelen om ColonLife-poeder te mengen met chlorellapoeder of tarwegraspoeder in de verhouding van 2 op 1. De werking van de "Groene Kracht" is dan dubbel, terwijl de smaak minder sterk is.

Meldingen van irritatie ten gevolge van de sterke smaak zijn nooit gedaan. De scherpe smaakstoffen hebben een wormdrijvende werking en ontsmetten het maagdarmkanaal. Voor mensen die hierover hun twijfels hebben, kunnen dit produkt innemen, gemengd met een soep, sap of zoals beschreven, gemengd met tarwegraspoeder of chlorella.

Het nemen van ColonLife is uiteraard een hulpmiddel voor een verstoorde darmfunctie. ColonLife doet niets aan de onderliggende oorzaken en het is misschien noodzakelijk om het voedingspatroon bij te stellen, of het gebruik van ColonLife te combineren met darmspoelingen.

Maak werk van een gezondere manier van eten, waarbij fruit en groenten een grotere rol spelen. Realiseer je dat de darmflora vaak in een heel slechte conditie is bij de overgang naar gezonde voeding en niet gelukkig is met het nieuwe aanbod.

ColonLife is erg goed te gebruiken in combinatie met een sapvastenkuur.