MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

 

Tijdens een lezing die ik gaf over de leverreiniging op 25 oktober 2012 hoorde ik van één van de deelnemers dat Andreas Moritz overleden zou zijn.

Ik was geschokt en kon het eigenlijk niet geloven. Ik had nog maar 2 weken geleden zijn herziene uitgave van de “ De Ongelofelijke Lever- en Galblaaszuivering” gedownload. Dit kon toch niet waar zijn: Andreas Moritz overleden? Andreas Moritz dood?

Je begrijpt dat ik direct na thuiskomst achter de computer dook om er meer van te weten te komen.

Er was erg weinig informatie te vinden. Niemand bleek te weten waaraan of hoe hij was overleden. Blijkbaar was hij gewoon gezond en is hij tot op het laatste moment actief geweest op Facebook. Een paar uur voor zijn overlijden was er nog een bericht van zijn hand gepost. Na zijn overlijden is de berichtgeving gestopt, wat aangeeft dat het waarschijnlijk geen automatisch programma is geweest dat de posts genereerde.

Iedereen hoopte dat de familie zo snel mogelijk openheid van zaken zou geven. Gelukkig is dit inmiddels gebeurd en dit kun je nu hier lezen.

Andreas Moritz overleden op 21 oktober 2012 op 58 jarige leeftijd

Verklaring welke te vinden is op de website Ener-chi.com

Sinds het overlijden van Andreas, hebben wij verschillende e-mails van zorgzame vrienden, collega's en klanten over de hele wereld ontvangen om meer informatie te krijgen over de oorzaak en omstandigheden van zijn overgaan. 

De oorzaak van zijn dood gaat terug tot zijn ernstige gezondheidsproblemen in zijn vroege jeugd.

De artsen in Duitsland diagnosticeerden hem als met juveniele reumatoïde artritis en ernstige aritmie (hartritmestoornis), naast vele andere medische aandoeningen. Zij waren niet in staat zijn kwalen te verlichten en de artsen gaven hem niet veel hoop om zijn tienerjaren te overleven. Zijn levensverwachting was dus kort en dit heeft Andreas ook vermeld in een aantal van zijn boeken en interviews.

 

Studie van het menselijk spijsverteringsstelsel
Hij realiseerde zich dat de reguliere geneeskunde niet in staat was om hem te helpen, Andreas ontdekte dat de enige echte kans die hij had om deze chronische en slopende gezondheidsproblemen te overwinnen was, om alles te leren over de manier waarop het menselijk lichaam echt functioneert. En dus begon Andreas, op de jonge leeftijd van 15, een serieuze studie van het menselijk spijsverteringsstelsel te maken. Hij experimenteerde met veel verschillende wijzigingen in zijn voedselinname. Hij ontdekte uiteindelijk dat voedingsmiddelen afkomstig van dieren (eiwit) bronnen zijn lichaam vergiftigden, en toen hij hen had geëlimineerd, verdwenen veel van zijn symptomen.

De lever en galblaas reiniging
Zijn diepe en niet aflatende passie om meer en meer te leren over de menselijke gezondheid, het herstel van de gezondheid van nature, en het delen van deze kennis, wijsheid en ervaring om anderen te helpen over de hele wereld bleef de centrale focus. Dit gaf hem de kracht om hiermee door te gaan gedurende zijn hele leven. Dankzij dit, ontdekte hij al snel dat de lever en galblaas reiniging (zoals beschreven in zijn boeken) de meest effectieve aanpak bleek te zijn. Deze natuurlijke, niet-invasieve heling methode heeft ervoor gezorgd dat hij zijn algehele gezondheid kon herstellen en tevens die van miljoenen mensen wereldwijd.

Een verraderlijke schimmel
Een paar maanden voor zijn overgang was Andreas blootgesteld aan het inademen van een verraderlijke schimmel. Dit heeft geleid tot complicaties die uiteindelijk hartklep falen hebben veroorzaakt. De hartafwijking kwam al voort uit zijn jeugd. Andreas weigerde invasieve chirurgische behandelingen of procedures. Hij was gedreven door zijn diepgewortelde overtuigingen en ondersteund door een kalm, innerlijk weten dat zijn tijd op aarde was voltooid.

Andreas Moritz overleden
Het is algemeen bekend dat Andreas alle angst voor de dood totaal had overwonnen. Hij was in een rustige, vervulde toestand van het hart, geest en ziel toen hij overging met zijn geliefde vrouw, Lillian, aan zijn zijde.

 


Bestel hier het boek van Andreas Moritz voor maar € 19,95

Klik op het boek om het te bestellen

Het boek is ook bij ons in de praktijk te verkrijgen

9789079872220 Andreas Moritz overleden op 21 oktober 2012 - Natuurlijk gezond - Santura

Onderstaande mededeling over zijn overlijden kwam, vlak na zijn overlijden, van de website van Andreas Moritz zelf: www.ener-chi.com

~ Announcement ~

It is with a mixture of profound human sadness and deep spiritual gratitude that we announce to the world that Andreas Moritz has returned to the Realms of Light.

 

During his all-too-brief stay here on Earth, Andreas touched the hearts and minds of people everywhere. Through his teachings, his books, his art, his personal guidance and inspiration, he helped people throughout the world to restore their health and well-being, and, in so doing, transform their lives.

As his mission here on Earth was nearing completion, he worked passionately to write and complete four more books, and they will be released in the coming months.

As we each deal with this shock and our personal grief surrounding his transition, the greatest gift we can give to Andreas is to send Love and Gratitude to assist him as he continues his Mission from the higher dimensions.

At some point in the future we plan to co-create a global celebration of his life and many blessings to the world.

~ The Ener-Chi Family