MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

De kosten voor een Koffie-infusie zijn € 77,- en komen bij de kosten voor een normale colon hydrotherapie behandeling. De totale kosten voor deze bijzondere behandeling zijn dus € 234,-.

Let op: Als je nog nooit bij ons in de praktijk bent geweest, klik dan op het pijltje naast tarwegrasinfusie, scrol dan verder naar boven en kies voor de optie: darmspoeling en intake. Bij de eerste afspraak kun je namelijk niet voor een infusie kiezen. Wij adviseren de eerste afspraak nog geen infusie te doen, omdat het belangrijk is de darm eerst voor te bereiden met een gewone behandeling. 

Plan hier je afspraak voor je Darmspoeling met Koffie-infusie direct zelf


(Scroll naar beneden voor instructie)

Klik hier als je online je afsprakenoverzicht wilt opvragen

Instructie voor het boeken van één of meer afspraken
Kies de gewenste datum in de kalender en geef je gegevens door indien je nog niet bij ons geregistreerd bent. Let op: Er verschijnt een extra scrolbalk. Denk erom dat je helemaal naar beneden scrolt. Je moet 2x je wachtwoord ingeven en dan op "ga verder" klikken.

Als je al eens bij ons in de praktijk bent geweest en hebt geboekt via de website, kun je direct boeken met behulp van je e-mailadres en wachtwoord. Anders moet je eenmalig je gegevens invullen en de bevestigingsmail aanklikken die je daarna ontvangt.
 
De afspraak is pas definitief, nadat je ook een bevestigingsmail hebt ontvangen van de afspraak. Als je deze niet direct ontvangt, is de afspraak nog niet definitief (let op: Dit is een andere mail dan de bevestiging van het registreren).
 
Neem bij onduidelijkheid s.v.p. contact met ons op (0343 755 377)