MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

CED Quick Checkup Experience - Natuurlijk gezond - Santura
Deze dagen organiseren we maandelijks vast in Driebergen en Nieuw-Beijerland. Dit zijn heel bijzondere dagen waarop je in de gelegenheid wordt gesteld om een afspraak te maken voor een totale checkup.

Hoe belangrijk is het om je gezondheid te checken?

In het oude China werd de geneesheer alleen beloond als hij zijn mensen gezond hield. Hij wilde NATUURLIJK dat zij allen gezond bleven.
 
Op Westerse, Ayurvedische en Chinese wijze vind deze check-up plaats door twee ervaren therapeuten met elk hun eigen specialisatie. Een unieke samenwerking!
 
Je sterke en zwakkere punten worden helder gemaakt door de volgende methodes:
Iriscopie, levend bloed analyse, polsdiagnostiek, urinetest (9 punten), bloeddruk, HB, bloedsuiker, zuurstofgehalte in het bloed en tongdiagnostiek. 
 

Iriscopie (Westers Chinees) 

Evenals velen andere disciplines die we vandaag aanbieden, kunnen we in de ogen veel meer zien. Immers de ogen weerspiegelen ons gehele lichaam en geest. Sterkte en zwakte wordt door middel van deze constatering aan je uitgelegd. 
 

Bloeddruk en zuurstofgehalte (Westers)

Ook de bloeddruk en het zuurstofgehalte zullen we op deze bijzondere dag meten.

 

Pols diagnostiek (Chinees)

Chinese polsdiagnostiek werd veelvuldig door de oude geneesheren toegepast om de mensen gezond te houden. Door de onbalans vast te stellen kon er op tijd worden ingegrepen alvorens men ziek werd. Nog steeds is polsdiagnostiek een krachtig middel om je staat van gezond zijn vast te stellen. 
 

Urinetest punten (Westers) 

Op 9 fronten wordt je urine getest op de meest belangrijke afwijkingen zoals bijvoorbeeld ontstekingen en verzuring. 
 

Tongdiagnostiek (Ayurvedisch)

Al meer dan 4000 jaar werd er door middel van tongdiagnostiek een helder beeld gegeven over gezondheid. Ook vroeger bij de huisarts werd de tong nauwkeurig bestudeerd. De vorm, het beslag van de tong en eventuele afwijkingen vertellen veel over je gezondheid of ontbreken daarvan. 
 

Levend Bloed Analyse (Ayurvedisch Westers)

Dit is een onderzoeksmethode waarbij via de microscoop gekeken wordt naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. Levend Bloed Analyse is uitermate geschikt voor de detectie van het candida-syndroom, parasieten en vitaminen tekorten, het aantonen van een overbelasting van de lever en vervuiling van de darmen, het laten zien van het zogenaamde Leaky Gut Syndrom (lekke darm) en afwijkingen aan het immuunsysteem en vele andere ziekmakende condities. In sommige gevallen is ook de aanwezigheid van de Borrelia bacterie (ziekte van Lyme) te zien. 
 

Hb-meting? (Westers)

Met een Hb-meting kunnen we vaststellen of je bloedarmoede hebt. De meter kan dan in een halve minuut vaststellen of je Hb te laag of goed is. 
Wat is bloedarmoede? 
Bij bloedarmoede is het ijzergehalte van het bloed te laag. Tekenen van bloedarmoede zijn duizeligheid en hoofdpijn. Als je bloedarmoede hebt, zal de huisarts je meestal ijzertabletten voorschrijven. 
 

Bloedglucose meting (Westers)

We kunnen met een druppel bloed uit de vinger met een meetapparaat onderzoeken of iemand diabetes type 2 kan hebben. Om het zeker te weten is een uitgebreider onderzoek via de (huis)arts nodig.
 
 
Lees hier een prachtig ervaringsverhaal

 

Bekijk hier een impressie van de Quick Checkup

 

Waar?HFS102-1 Quick Checkup Experience - Natuurlijk gezond - Santura

Deze dagen worden op maandelijkse basis georganiseerd als unieke samenwerking tussen De Complementaire Therapeut (Rineke van den Berg) en Santura (Liesbet Muijlwijk). De ene keer in Driebergen en de andere keer in Nieuw-Beijerland.
 

 

 

Wanneer?

In Nieuw-Beijerland op: Donderdag 25 april 2019
In Nieuw-Beijerland op: Dinsdag 28 mei 2019
In Driebergen op: Dinsdag 4 juni 2019
In Driebergen op: Woensdag 26 juni 2019
In Nieuw-Beijerland op: Dinsdag 27 augustus 2019
In Driebergen op: Donderdag 19 september 2019
In Nieuw-Beijerland op: Dinsdag 8 oktober 2019
In Driebergen op: Dinsdag 29 oktober 2019
In Nieuw-Beijerland op: Donderdag 28 november 2019
In Driebergen op: Woensdag 11 december 2019
   

 

 

 

Steeds vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur

 

Wat zijn de kosten?

Voor de Quick Check-up Experience betaal je slechts € 79,00 per persoon (tijdsduur maximaal 1 uur)
 

Aanmelden voor Nieuw-Beijerland

Wij ontvangen je aanmelding graag telefonisch op 085-7325811 / 06 24743802

 

Aanmelden voor Driebergen

Meld je hier onder aan:
 
Instructie voor het aanmelden
 
Hier onder zie je de kalender (met het enkele donkere pijltje ga je naar de volgende maand). Je kunt kiezen uit de donker gekleurde data door erop te klikken. Dan krijg je een overzicht met de beschikbare tijdstippen. Na het kiezen van je voorkeurstijdstip wordt je e-mail adres gevraagd. Klik op ga verder en volg de aanwijzingen op het scherm.
 
Geef je gegevens door indien je nog niet bij ons geregistreerd bent. Let op: Er verschijnt een extra scrolbalk. Denk erom dat je helemaal naar beneden scrolt. Je moet 2x je wachtwoord ingeven en dan op "ga verder" klikken.
 
Als je al eens bij ons in de praktijk of op een lezing bent geweest en hebt geboekt via de website, kun je direct boeken met behulp van je emailadres en wachtwoord. Anders moet je eenmalig je gegevens invullen en de bevestigingsmail aanklikken die je daarna ontvangt.
 
De boeking is pas definitief, nadat je ook een bevestigingsmail hebt ontvangen van de boeking. Als je deze niet direct ontvangt, is de aanmelding nog niet definitief (let op: Dit is een andere mail dan de bevestiging van het registreren).
 
Neem bij onduidelijkheid s.v.p. contact met ons op (0343-755377)

 

 


×

Wil je meer weten en simpele en goedkoop uit te voeren tips ontvangen?

Wil je bovendien ieder maand kans maken op een 

Gratis Consult

 
 
displays Quick Checkup Experience - Natuurlijk gezond - Santura