MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen
pasfoto-mangalam Hypnotherapie en PDS - Natuurlijk gezond - Santura

Mijn naam is Mangalam Wesseling en ik ben Hypno- en Regressietherapeut met een praktijk in Den Haag en sinds kort in Driebergen. Ik hou van mijn werk en van de enorme reikwijdte van klachten die met hypnotherapie te behandelen zijn. Ik blijf me daarom verder ontwikkelen om steeds meer mensen met verschillende klachten te kunnen bijstaan en helpen. Ik ben begonnen met een specialisatie om PDS therapeut te worden. PDS staat voor het Prikkelbare Darm Syndroom. 
 
Mijn eigen ervaring met PDS
PDS is zo interessant voor mij omdat ik zelf al vanaf jonge leeftijd last daarvan heb. In het begin was het zelfs zo dat ik dacht dat er iets PDS1 Hypnotherapie en PDS - Natuurlijk gezond - Santuraernstigs was met mijn buik omdat ik ongelofelijk sterke pijn had. Toen ik naar de huisarts ging en de diagnose PDS kreeg was ik benieuwd wat ik eraan kon doen, maar het enige wat ik destijds te horen kreeg was: je moet òf vezelrijk eten, òf juist niet vezelrijk. Je moet zelf maar even onderzoeken wat werkt bij jou… Na vele jaren onderzoeken wat werkt bij mij en vooral na een traject met hypnotherapie zijn de klachten zoveel minder geworden dat ik er vrijwel niet meer aan denk. Gelukkig is er in de loop der jaren veel onderzoek naar gedaan en kun je nu veel beter behandeld worden voor PDS dan toen. En, nu ik hypnotherapeut ben, vind ik het erg fijn om mensen met deze klachten te kunnen helpen, omdat ik als geen ander weet hoe pijnlijk, ongemakkelijk en moeilijk PDS kan zijn!

Hypnotherapie als effectieve optie bij PDS
Hypnotherapie is één van de verschillende dingen die je kan doen als je last hebt van PDS. Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en het blijkt een zeer effectieve methode te zijn waar veel mensen met PDS baat bij hebben. In de documentaire “Hypnose op recept”, die op NPO2 uitgezonden werd en op Uitzending Gemist nog te zien is, laten ze zien dat vele ziekenhuizen ook actief samenwerken met hypnotherapeuten om mensen met PDS-klachten succesvol te ondersteunen. 

Waarom hypnotherapie?
Waarom is hypnotherapie nou zo effectief als het gaat om de behandeling van PDS? Onze darmbewegingen kunnen we niet op een directe manier controleren of beïnvloeden, dit in tegenstelling tot bv onze skeletspieren. Darmen reageren, net zoals de rest van het lichaam, op emoties. Zo kent bijna iedereen wel een aanval van diarree of juist verstopping voor een stressvolle gebeurtenis zoals bv een examen. Omgekeerd kan lichamelijke pijn (bijvoorbeeld plotselinge kramp van de dikke darm) ons geestelijk welbevinden negatief beïnvloeden: we worden somber of sneller geïrriteerd. Ontspanning heeft een positieve invloed op de darmwerking, waardoor ook de opname van voedingsstoffen optimaal kan plaatsvinden. Hypnose helpt met die ontspanning en je kan in hypnose via gedachtebeelden het maagdarmkanaal direct beïnvloeden. Zo leer je door de hypnotherapie de darmen te stimuleren of juist te ontspannen, zodat zij op een natuurlijke en ontspannen manier kunnen werken. Dit maakt het tot zo’n effectieve behandelwijze bij PDS-klachten. 
PDS2 Hypnotherapie en PDS - Natuurlijk gezond - Santura 
Korting voor iedereen die zich nu aanmeldt en zelfs voor één persoon een volledig gratis behandelingstraject
Nu ben ik voor mijn studie op zoek naar een cliënt die last heeft van PDS met een enkelvoudige problematiek, dat wil zeggen een cliënt die alleen last heeft van PDS en niet van nog iets anders erbij. Ik zal je dan met hypnotherapie begeleiden. De eerste sessie is een intake en dan volgen er nog 6 sessies. Omdat ik dit voor mijn studie doe, kan ik deze behandelingen voor 1 persoon gratis aanbieden! Voorwaarde is wel dat je een PDS-diagnose van de huisarts hebt die niet langer dan drie maanden oud is. 

Als je geïnteresseerd bent dan kun je me mailen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op nummer 06-42495151. 

Ik kan verder een korting geven van € 10,- per uur voor iedereen die zich nu aanmeldt met enkelvoudige PDS-klachten en die niet die ene persoon is die het gratis behandelingstraject krijgt. 

Ik hoop van je te horen en je te kunnen steunen in het omgaan met PDS. 

Hartelijk groet, Mangalam Wesseling 
www.mangalamwesseling.com


< Terug naar boven