MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

FotoDave1 De Familiepsycholoog - Natuurlijk gezond - Santura

Dave Niks is mijn naam en ik ben geboren op 6 december 1971 in Leerdam. Tot mijn achttiende groeide ik hier op in ons gezin met mijn vader, moeder en jongere zus. Na de afronding van mijn studie psychologie in Tilburg bleef ik nog enkele jaren wonen en werken in deze stad. Op de tussenstations Utrecht en Waddinxveen volgde standplaats Driebergen, waar ik sinds 2004 werk en woon, samen met mijn vrouw en onze twee zoons.

Sinds 2000 houd ik me bezig met het coachen, trainen en begeleiden van mensen en organisaties. Ik voegde onder andere de practitioner-, master- en trainersopleiding NLP en systemisch werk en familieopstellingen aan mijn bagage toe. De ervaring en verdieping in mijn werk maakten me duidelijk waar de werkelijke basis ligt, namelijk thuis, bij het gezin en ons systeem van herkomst.


intensieve coaching in al je rollen

De Familiepsycholoog® coacht jou en je gezin of familie naar het gewenste resultaat. We gaan in op communicatie, openheid, veiligheid en vertrouwen, we oefenen in het omgaan met conflicten en het daadwerkelijk luisteren naar elkaar en openstaan voor de mening van de ander.

We kijken ook naar het grotere geheel. Je bent naast ouder immers ook kind, broer of zus, partner, collega en/of vriend(in). Liefst werken we met alle direct betrokken gezins- of familieleden. Soms is dit slechts gedeeltelijk haalbaar. Ook dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om je huidige situatie in positieve zin te veranderen!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je mijn website bezoeken: www.defamiliepsycholoog


< Terug naar boven