MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Vanaf nu lig je onder een super zachte handdoek

Je bent al van ons gewend, dat wij er alles aan doen om voor, tijdens en na je behandeling, alles zo comfortabel mogelijk voor je te laten zijn.
Vanaf nu hebben we daar weer iets aan toegevoegd. We dekken je namelijk toe onder een heerlijk zacht strandlaken. 
En dat is niet alleen doordat we nieuwe strandlakens en handdoeken hebben, maar dat blijft zo. Deze handdoeken zijn van een speciale vezel gefabriceerd door Optidee, waardoor ze zacht zijn en zacht blijven.

Optidee is een Duits bedrijf dat in de loop van ruim 20 jaar een speciale vezel heeft ontwikkeld, de Optivezel. Deze vezels worden geproduceerd uit de beste materialen die in Duitsland verkrijgbaar zijn. Dat houdt in dat zij een lange levensduur hebben, duurzaam zijn en een klimaat regulerende functie hebben.

Het unieke van de Optievezel is het uiteinde van de vezel, dat is namelijk rond en gesloten. Daarentegen heeft elke andere vezel ter wereld, of deze nu natuurlijk of kunstmatig is, een oppervlakte en een uiteinde dat open en/of ruw is, met het gevolg dat vuil en bacteriën zich erin kunnen nestelen.

Mede daardoor neemt de Optivezel:

  • heel veel vocht op, maar droogt ook heel snel. De ruimte tussen de vezels neemt het vocht op, maar kan daardoor ook weer snel drogen;
  • amper haren op (huisdieren), die zich er weer makkelijk uit laten schudden;
  • nauwelijks geurtjes aan;
  • vuil goed op, maar het vuil kan niet tot de kern doordringen

Dit maakt de Optivezel ideaal voor mensen met eczeem en allergieën zoals huisstofmijt

Om deze reden hoef je Optidee producten ook niet warmer dan op 40 graden te wassen en hoef je nauwelijks of geen schoonmaakmiddelen te gebruiken, want bacteriën kunnen zich niet in de vezel nestelen. Denk aan een miniwasje (20-30 minuten). Het is een kwestie van spoelen.

Er mag absoluut geen wasverzachter worden gebruikt, omdat de vezel daardoor kan beschadigen, maar je hebt deze chemische middelen ook niet nodig, want je Optidee producten blijven heerlijk zacht, zelfs als je ze gewoon in de zon te drogen hangt. En wil je een droger gebruiken dan kan dit op een heel kort programma met een lage temperatuur, want de vezel is heel snel droog. Dus ook dat is weer heel goed voor het milieu.

Wil je meer weten over deze bijzondere vezel, bekijk dan de animatie video hieronder.

Een bijzondere en duurzame vezel die op een fairtrade manier wordt gefabriceerd

En er is nog veel meer mogelijk met deze bijzondere en duurzame vezel.
Wil je kennis maken met alle producten die door Optidee worden gemaakt, kom dan een keer naar een Demo. We maken er steeds een gezellige middag of avond van. Kijk onderaan de pagina voor de data en om je op te geven. Het tijdstip wordt weergegeven, zodra je de datum aanklikt. Je kunt dan weer terug naar een andere datum indien dit tijdstip niet schikt.

De producten of de catalogus kun je ook vast inzien op de Optidee website door hier te klikken.

Optidee vezelanimatie

Geef je hieronder op voor één van de demonstraties

Instructie voor het boeken van één of meer afspraken
Kies de gewenste datum in de kalender (je ziet dan ook het tijdstip waarop deze demo start) en geef je gegevens door indien je nog niet bij ons geregistreerd bent. Let op: Er verschijnt een extra scrolbalk. Denk erom dat je helemaal naar beneden scrolt. Je moet 2x je wachtwoord ingeven en dan op "ga verder" klikken.

Als je al eens bij ons in de praktijk bent geweest en hebt geboekt via de website, kun je direct boeken met behulp van je e-mailadres en wachtwoord. Anders moet je eenmalig je gegevens invullen en de bevestigingsmail aanklikken die je daarna ontvangt.
 
De afspraak is pas definitief, nadat je ook een bevestigingsmail hebt ontvangen van de afspraak. Als je deze niet direct ontvangt, is de afspraak nog niet definitief (let op: Dit is een andere mail dan de bevestiging van het registreren).
 
Neem bij onduidelijkheid s.v.p. contact met ons op (0343 755 377)