MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Check-up met Biophotonen test

 

Test volgens Electro Acupunctuur
Tijdens de Check up sessie wordt er volgens Electro Acupunctuur de energie gemeten op 130 punten (op vingers en tenen). Met piepjes hoor je de kwaliteit van de energie en dit kun je ook zien op het scherm. Daar waar de kwaliteit minder (rood) is, kan er vervolgens getest worden met welk middel (frequentie) de kwaliteit weer in balans kan worden gebracht (groen). Denk eens aan de zeer actieve slijmvliezen in neus en keel rondom verkoudheden. Een verscheidenheid aan middelen van virus, tot bacterie of een chronische aandoening kan bij toepassing het orgaansysteem in balans brengen. Dat mag je tijdens deze Checkup ervaren met een korte behandeling met het instrument Chiren.

Er is een verscheidenheid aan ongemakken die in het leven kunnen opduiken als stress, vermoeidheid, terugkomende (hoofd)pijnen, huidaandoeningen, enz., Hiermee tob je soms al jaren en er is je nog geen oplossing geboden, dan is er een grote kans dat je met deze holistische aanpak op basis van Chinese geneeskunst en homeopathie, weer een opening krijgt om met meer kwaliteit verder te leven. De behandeling is niet invasief en er wordt gebruik gemaakt van het licht uit het eigen lichaam. In de basis wordt het immuunsysteem weer versterkt zodat de vervelende indringers van je gezondheid minder tot geen kans krijgen.

Aandachtsgebieden:
Migraine, bloeddruk, Lyme, Q-koorts, chronische ziekten, prostaat, hormonale wisselingen, vaccinatieschade, eczeem, psoriasis, candida, chronische darmproblemen en – ontstekingen, vervuiling door zware metalen, schildklier, emotionele problemen/disbalans, depressie, diabetes, artritis, galstenen, blaasontsteking, enz,

Ben Mikx
Ben Mikx, uw therapeut, is al ruim 10 jaar actief binnen de Biophotonen therapie, Naast het uitvoeren van deze therapie, ben ik actief betrokken geweest bij de opzet van de training voor therapeuten en het trainen van hen op internationaal niveau. En tot op de dag van vandaag werkzaam als coach voor therapeuten. Master in 2010 in Complementaire Gezondheidswetenschappen met de specialisatie in Informatie en Energetische Geneeskunst. Verder ben ik actief als personal mental coach.


Wanneer?

Volgens afspraak. Meldt je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en telefoonnummer of bel direct 06 - 263 266 37. Dan maken we de afspraak op een passende tijdstip.


Waar?

Deze Check-up vindt plaats bij Santura op de Patrimoniumstraat 2, 3971 MS te Driebergen (Klik hier voor een routebeschrijving) of bij jou thuis.


Wat zijn de kosten?

Vergoeding voor deze test van een half uur is € 39,00 incl. BTW en je ontvangt hiervoor een factuur.


Dank je wel voor je aandacht en inspiratie bij je zinvolle besluit gewenst. Wel-LICHT tot ziens.

Ben MIkx


< Terug naar boven