MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

In het najaar van 2008 verscheen er veelvuldig in de media dat er een vaccin op de markt kwam voor meisjes vanaf 12 jaar wat hen zou moeten beschermen tegen baarmoederhalskanker. 
Anneke Bleeker raakte hierdoor getriggerd en nadat zij zich gedurende enkele maanden had ingelezen in deze materie (diverse artikelen en boeken)en contacten om zich heen te hebben verzameld, kwam zij op het idee het hele land te gaan waarschuwen. 
Op 17 februari 2009 begon zij hiermee; een informerende mail werd samengesteld en scholen en particulieren kregen deze in de mailbox geleverd. 
Door deze actie ontstond er behoorlijk veel tumult in het land en de media konden hier niet meer omheen, dus landelijke bekendheid was na een week al geboekt.

Er volgen maanden van mailen, lezingen geven en het schrijven van een boek met als titel: ‘Wat je niet verteld wordt over vaccinaties’, uitgegeven door Succesboeken.nl in november 2009.
De maanden verstreken en de hele wereld werd door de farmacie en overheden in de angst gejaagd omdat er zogenaamd een grieppandemie op komst was en stoppen was niet meer mogelijk.

9789079872107 Het ontstaan van de GVA (Gezond Verstand Avonden) … - Natuurlijk gezond - Santura

De website www.verontrustemoeders.nl groeide snel en staat inmiddels bomvol met informatie over vaccins, voeding en andere gezondheidsonderwerpen.
Na het geven van vele lezingen besloot Anneke in oktober 2010 dat het roer drastisch om moest.
Er zijn zoveel mensen met een goed verhaal in ons land en deze verhalen moeten tegelijk op meerdere plaatsen verspreid worden.

Dat was het moment om groter te denken en zo ontstond de GVA.
In november 2010 begon zij met het opstarten van enkele locaties en tot en met september 2012 heeft zij steeds alle locaties opgestart met twee lezingen, dus twee maanden achter elkaar gaf zij een lezing op een locatie. Daarna spreken er andere sprekers uitgekozen door de locatiehouders uit een sprekerslijst welke zeer royaal van aanbod is.
Het waren twee hectische jaren want je moet het dubbele aantal locaties opstarten om tot een bepaald resultaat te komen. Per september 2012 waren er net even over de veertig locaties maar daar tegenover stond dat er wel tachtig waren opgestart.
Mensen verleggen soms hun focus weer snel en dan is de lol er vanaf, maar deze avonden zijn nooit voor niets geweest, er zijn lezingen gegeven en velen die een avond ergens bezocht hebben zie je dan elders weer terug.

September 2012 was het moment om het roer wederom om te gooien.
Anderen moesten het over gaan nemen ten aanzien van het opstarten. Daarom zijn er nu vele personen door het land verspreid die een locatie opstarten, nadat Anneke eerst wel contact heeft gehad met een nieuwe locatiehouder.
Dit maakt het meteen mogelijk dat het concept niet meer te veel afhankelijk is van een paar personen, nu kan het gemakkelijker doorgroeien en altijd wel weer een stel die de kar trekken.
Anneke zelf organiseert vanaf dat moment middagen in het weekend kris/kras door het land om zo meerdere sprekers tegelijk op één dagdeel te kunnen laten spreken en locatiehouders in een bepaald gebied zichzelf te presenteren.
Middagen die net even een andere uitstraling hebben dan de avonden maar daar naadloos op aansluiten. 

Daarnaast schrijft zij boeken over de eetbare gewassen om ons heen die als waardevolle aanvulling onze gezondheid dienen. Dit onderwerp biedt zij ook aan op de sprekerslijst voor locaties maar tevens is het mogelijk dat andere verenigingen haar uitnodigen om deze lezing te geven. Meteen weer een mogelijkheid via andere wegen de GVA onder ieders aandacht te brengen.

Op de website www.gezondverstandavonden.nl staat de landelijke agenda.

Het doel van Anneke is om de GVA te laten groeien met behulp van meer personen zodat er voor allen binnen een bepaalde afstand de mogelijkheid bestaat goede sprekers te beluisteren die niet zijn geïndoctrineerd door de industrie, overheid en allen met te grote belangen, zodat we massaal zand in de ogen gestrooid krijgen.

Wie in het landelijke bestand opgenomen wil worden kan het mailadres doorgeven aan de locatiehouder, aan de persoon die de locatie opstart of door Anneke een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zij wenst allen veel inspirerende avonden op de diverse locaties. 
Tevens vraagt zij de GVA groots te verspreiden, de site aan velen door te geven en de locatiehouders te helpen met de promotie. 

Alles is begonnen met een idee! 
Dat idee was Nederland waarschuwen ten aanzien van het HPV-vaccin. Daaruit voort is ontstaan waar jij een avond of middag te gast bent geweest of gaat zijn. 
Help dit initiatief groter worden zodat we massaal een gezonder, gelukkiger en bijzondere tijd tegemoet gaan!


Hieronder nog drie boeken van Anneke Bleeker:

Je kunt deze boeken bestellen of meer informatie lezen door erop te klikken.
 

Nooit geweten dat je dit ook kan eten

Wetenswaardigheden over bloemen en planten uit je directe omgeving              

9789079872381 Het ontstaan van de GVA (Gezond Verstand Avonden) … - Natuurlijk gezond - Santura

Nooit geweten dat je viooltjes kan eten

Nog meer wetenswaardigheden over bloemen en planten uit je directe omgeving

9789079872480 Het ontstaan van de GVA (Gezond Verstand Avonden) … - Natuurlijk gezond - Santura

Help er zit een pastinaak in mijn soep

Het natuurlijke soepboek                                                                                                

9789079872527 Het ontstaan van de GVA (Gezond Verstand Avonden) … - Natuurlijk gezond - Santura