MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Regelmatig zijn er lezingen en workshops bij Santura.


Wanneer en waarover?

Klik hier voor de volledige agenda


Waar?

Deze lezingen vinden plaats bij Santura op de Patrimoniumstraat 2, 3971 MS te Driebergen. Klik hier voor een routebeschrijving.


Wat zijn de kosten?

De lezingen zijn tegen een vergoeding van € 10,- bij te wonen. Voor koffie en thee wordt een vergoeding gevraagd van € 1,- per consumptie. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.


Meld je hier onder aan:

Instructie voor het aanmelden

Geef eerst aan met hoeveel personen je komt. Hierna opent een nieuw menu met een kalender.

Kies de gewenste datum in de kalender en geef je gegevens door indien je nog niet bij ons geregistreerd bent. Let op: Er verschijnt een extra scrolbalk. Denk erom dat je helemaal naar beneden scrolt. Je moet 2x je wachtwoord ingeven en dan op "ga verder" klikken.

Als je al eens bij ons in de praktijk of op een lezing bent geweest en hebt geboekt via de website, kun je direct boeken met behulp van je emailadres en wachtwoord. Anders moet je eenmalig je gegevens invullen en de bevestigingsmail aanklikken die je daarna ontvangt.

De boeking is pas definitief, nadat je ook een bevestigingsmail hebt ontvangen van de boeking. Als je deze niet direct ontvangt, is de aanmelding nog niet definitief (let op: Dit is een andere mail dan de bevestiging van het registreren).

Neem bij onduidelijkheid s.v.p. contact met ons op (0343-755377)

Geef eerst aan met hoeveel personen je komt. Hierna opent zich de kalender. Je kunt kiezen uit de donker gekleurde data door erop te klikken. Vul daarna je e-mail adres in en volg verder de aanwijzingen op het scherm.