MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Het geheim van Omega NEI Healing

Roy Martina’s ervaring met topsporters en directeuren 
Roy Martina heeft jaren gewerkt met topsporters en topmanagers. Mensen die onder zware stress moesten presteren. Tijdens zijn coaching werd het belang van preventieve geneeskunde voor Roy Martina steeds duidelijker. Hij ontdekte ook dat dezelfde principes die sporters en managers helpen om succesvol te zijn, ook chronisch zieken helpen om weer gezond te worden. Deze belangrijke ontdekkingen zijn van grote invloed geweest op zijn aanpak betreffende werkelijke gezondheid en vitaliteit.

Stop met jezelf te saboteren en krijg controle over wat oncontroleerbaar lijkt 
Gebaseerd op zijn studie en onderzoek ontwikkelde Roy Martina een nieuwe revolutionaire methode om het onderbewustzijn effectief te laten samenwerken met de bewuste mind. Daardoor wordt op alle niveaus een eenduidig verlangen om gezond, gelukkig en succesvol te zijn en een lang gezond leven te leiden gecreëerd. Deze eenduidigheid noemen we congruentie. Het resultaat van congruentie op beide niveaus (bewust en onbewust) is dat de kwaliteit van je leven drastisch zal verbeteren: meer gezondheid, meer succes, meer geluk en minder stress. 
 

Holistisch coachen leidt tot heling 
Omega NEI Healing maakt gebruik van technieken waarvan keer op keer in de praktijk is bewezen dat zij werken. De essentie van Omega NEI Healing is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, aansporen van de zelfgenezende kracht van het lichaam, zelfcoaching en het ontwikkelen van gezondheid en vitaliteitbevorderende overtuigingen. Iedereen saboteert zichzelf in meer of mindere mate op het terrein van gezondheid, relaties, succes en welzijn. Gedurende de Omega NEI Healing Training krijg je gereedschap (tools) en inzichten die nodig zijn om je onbewuste blokkades en sabotages op te heffen. Deze inzichten zullen jou duidelijk maken hoe jouw geloofsovertuigingen jouw realiteit beïnvloeden.
 

Zelfhelende vermogens zijn alles! 
Wat Omega NEI Healing onderscheidt van NLP en motivatie- en spiritueel-georiënteerde trainingen is dat het snel en diep doorwerkt waardoor het zelfhelende vermogen van het lichaam zal toenemen. Dit kan je helpen om ziektes te overwinnen en beter beschermd te zijn tegen toekomstige ziektes.

Hoe gaat Omega NEI Health Coaching in zijn werk? 

De filosofie die de basis is van Omega NEI Healing 

Regressie Trance Coaching 

×

Wil je meer weten en simpele en goedkoop uit te voeren tips ontvangen?

Wil je bovendien ieder maand kans maken op een 

Gratis Consult

 
 
displays Het geheim van Omega NEI Healing - Natuurlijk gezond - Santura