MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Roy Martina 's filosofie die de basis is van Omega NEI Health Coaching

Volgens Roy Martina zijn holistische en alternatieve therapieën niet altijd holistisch 
De meeste alternatieve therapieën voorzien niet in de heling van de ziel, maar brengen alleen de lichaamsenergie in balans. Veel holistische behandelingen zijn daarom ook niets anders dan symptoomonderdrukkers. Met behulp van Omega NEI Health Coaching kunnen we de ontbrekende schakels van de meeste therapieën zeer snel en effectief aantonen. Werkelijke holistische* geneeskunde betekent dat we het lichaam en de ziel optimaal ondersteunen om zichzelf te helen! Omega NEI Health Coaching voorziet hierin. 
Om deze zelfheling in gang te zetten, moeten we eerst in contact komen met onze Goddelijke Matrix. Tijdens Omega NEI Health Coaching leer je hoe je dat kunt doen. 

We zijn op aarde om onze bagage uit het verleden los te laten 
De werkelijke holistische benadering houdt in dat we het feit onder ogen moeten zien dat we gehecht zijn aan onze opvattingen, emoties en het masker dat we dragen en waarbij we zijn gaan geloven dat we niet kunnen veranderen. Onze angsten domineren ons waardoor we ten onder gaan aan onze eigen onmacht. Door de onderliggende oorzaken van onze oordelen, vooroordelen, het gevoel slachtoffer te zijn, obsessies en bezitsdrang op te lossen, kunnen we ons bevrijden van het verleden en onze beperkende overtuigingen. Dan voelen we ons meer vrij en licht omdat we minder belast worden door de zwaarte van het leven en zijn uitdagingen. Dat is werkelijke zielenheling: het loslaten van alle bagage die we sinds lange tijd met ons meeslepen! 

*De term holistisch is afgeleid van het Griekse 'holos' wat 'heel' betekent. 'Heel' zijn betekent dat er sprake is van een optimaal evenwicht van lichaam, leefwijze, denkwijze, attitude, omgeving en ziel (Body, Mind and Soul).

Ziekte is de boodschap vanuit het onderbewuste dat verandering noodzakelijk is

Heling op diepere niveaus betekent heling van de ziel 
Wanneer je naar de diepere kern van alle ziekte kijkt, dan blijkt dat we herinneringen aan het verleden met ons meedragen die moeten worden geheeld. Als we onze oorspronkelijke en onopgeloste trauma's aanpakken, bevinden we ons op het niveau van zielenheling. Door deze zaken aan te pakken, bewerkstellig je snelle en positieve veranderingen op het gebied van geluk, gezondheid en vitaliteit. 

Optimalisatie van zelfheling 
Omega NEI Health Coaching is niet in de eerste plaats gericht op het behandelen van ziektes, maar is gericht op de optimalisering van jouw zelfhelende vermogens. Hiervoor maak je gebruik van de kracht van jouw 'mind' en intentiekracht (de wil om te helen). Ziekte is een uiting van onbalans en een boodschap vanuit het onderbewustzijn. Met behulp van Omega NEI Health Coaching leer je de boodschap van de symptomatische uitingen en patronen waarin je vastzit, begrijpen. 

Ondersteuning van het helings- en leerproces 
Om er voor te zorgen dat de heling wordt versneld en om controle te krijgen over datgene wat oncontroleerbaar lijkt, heeft Roy Martina een 'mind training' ontwikkeld. Dit programma bestaat uit geleide meditaties en leert je om direct te communiceren met je lichaam en zenuwstelsel. Door regelmatig te luisteren naar deze meditaties leer je om stap voor stap de controle te verkrijgen over jouw gezondheid en vitaliteit. 

Roy Martina heeft ook speciale, vibrationele (energetische) remedies ontwikkeld die rechtstreeks communiceren met jouw onderbewustzijn om een snelle heling te bewerkstelligen. 
Sommige van deze remedies zijn bij ons in de praktijk te verkrijgen. 

De codes van je ziel beïnvloeden jouw leven. Om succesvol en krachtig te kunnen zijn, moeten deze patronen tot op het diepste niveau van je wezen ontrafeld worden. En dat is precies wat we met Omega NEI Health Coaching doen. 

Gezond en vitaal blijven tot op hoge leeftijd 
De meeste mensen geloven dat het gevolg van ouder worden is dat je meer fysieke beperkingen ondervindt. Dat is volstrekt onjuist en zelfs tegengesteld aan de natuurlijke aanleg van de mens. Het menselijk lichaam is in staat om tot op zeer hoge leeftijd gezond en vitaal te blijven. Omega NEI Health Coaching ondersteunt het ouder worden en leert je hoe je jouw mentale kracht ontwikkelt en hoe jij je kunt herverbinden met jouw authentieke bronnen van kracht, moed, zelfvertrouwen en compassie. 

Succes is een bijkomend voordeel, niet het doel 
Het is belangrijk om te weten dat dezelfde Omega NEI Health Coaching technieken die worden gebruikt om het lichaam te helpen helen van chronische ziekten, ook werken bij het helpen overwinnen van onze sabotages op succes en welzijn. Dit is het natuurlijke neveneffect van de diepe helende werking van Omega NEI Health Coaching.

Hoe gaat Omega NEI Health Coaching in zijn werk? 

Het geheim van Omega NEI Healing 

Regressie Trance Coaching 

×

Wil je meer weten en simpele en goedkoop uit te voeren tips ontvangen?

Wil je bovendien ieder maand kans maken op een 

Gratis Consult

 
 
displays Roy Martina 's filosofie die de basis is van Omega NEI Healing  - Natuurlijk gezond - Santura