MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Hoe gaat Omega NEI Health Coaching in zijn werk?

 

Aan het begin van een Omega NEI Health sessie bepalen we waar je veranderingen in wilt aanbrengen of wat je anders zou willen zien in je leven: van lichamelijke klachten of fobieën tot moeilijke situaties in werk en/of privéleven:

Hoe wil je dat jouw leven er binnenkort uitziet?

Met behulp van het stellen van de goede vragen, pakken we probleem-gebieden aan. In veel gevallen zullen we met behulp van kinesiologie zoeken naar oorzaken en blokkades waar je "nog" niet bewust van bent. 

Je krijgt hierdoor ook inzicht in waarom je doet zoals je doet of waarom je voelt wat je voelt. Je kunt er vervolgens voor kiezen deze blokkade(s) op te ruimen en hiermee de balans te herstellen. Dat geeft je vrijheid. Het gevoel en gedrag dat eerst van binnenuit werd opgelegd, heeft plaats gemaakt voor keuzes:

Hoe wil jij zijn in bepaalde situaties?
Hoe wil jij je voelen?
Wat wil jij doen?

Tijdens de sessie hoef je geen dingen te herbeleven, emoties opnieuw te ervaren of antwoord te geven op ingewikkelde vragen. Vaak is een enkele sessie voldoende om alle blokkades van dit moment los te laten. 

Ieder mens is het waard te genieten van het leven zoals hij of zij dat wil. Omega NEI Health Coaching helpt je jezelf terug te vinden in je oorspronkelijke mogelijkheden

Belangrijk:
Het is zeker, dat je na de sessie huiswerk en adviezen mee krijgt. Het huiswerk bestaat over het algemeen uit een aantal simpele oefeningen welke meestal niet meer dan 5 tot 10 minuten per dag in beslag zullen nemen en 2 tot meerdere weken gedaan moeten worden. Indien je van te voren al zegt hier niets mee te willen doen, dan zoek je beter een therapeut die je dramaverhaal nog heel lang aan wil horen en steeds maar weer nieuwe rekeningen voor je uitschrijft. Wij kunnen dan helaas niets voor je betekenen.
Als coach is het namelijk ons doel, je in maximaal 5 sessies zoveel verder te helpen, dat je probleem is opgelost en je het alleen kan. Hiervoor is jouw volledige commitment vereist. 

In veel gevallen zal 1 sessie al voldoende zijn. Als je bijvoorbeeld alleen maar wilt stoppen met roken, kunnen we je met 1 sessie al afdoende behandelen. Zie hiervoor Nooit Meer Roken

Het geheim van Omega NEI Healing 

De filosofie die de basis is van Omega NEI Healing 

Regressie Trance Coaching 

×

Wil je meer weten en simpele en goedkoop uit te voeren tips ontvangen?

Wil je bovendien ieder maand kans maken op een 

Gratis Consult

 
 
displays Hoe gaat Omega NEI Health Coaching in zijn werk? - Natuurlijk gezond - Santura